Algemene voorwaarden

Lulu-Vision, gevestigd in Hoevelaken, KvK-nummer: 85641936, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. De wederpartij van de overeenkomst wordt aangeduid als klant en koper van de dienstverlening.

Algemeen

Ondanks de uiterste zorg die de fotografe aan de correctheid en volledigheid van de website heeft besteed, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. De foto’s  op website www.lulu-vision.nl mogen slechts gebruikt worden door de eigenaresse, Margo Bleeker. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Lulu Vision gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

Bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio kan Lulu Vision niet aansprakelijk gesteld worden. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door de fotograaf worden aangepast. 

Fotoshoot

Een datum en tijd van een shoot staat pas vast wanneer de fotograaf een bevestiging heeft verstuurd. Een baby shoot (bv sittersession en/of cake smash), zwangerschap shoot, glamour shoot of een familie shoot duurt gemiddeld 1 uur. Een dieren shoot daarentegen duurt gemiddeld een half uur en voor een Newborn shoot wordt gemiddeld 1,5 a 2 uur de tijd genomen. Na de sessie stelt Lulu Vision klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk in een online galerij. Deze zullen met behulp van een persoonlijk wachtwoord te zien zijn. Ze zullen daar binnen twee weken na de shoot klaar staan. Hierna kan er een keuze gemaakt worden uit de digitale fotobestanden. Bij een fotosessie op locatie wordt buiten Hoevelaken reiskosten ad € 0,35 per kilometer in rekening gebracht. Mocht je tijdens een shoot ontevredenheid ervaren of iets niet mooi vinden, laat dat de fotograaf dan direct weten. Op die manier krijgt ze de kans om daar op het moment zelf meer te kunnen doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de shoot opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera.

Fotobestanden

De 3/5/10 digitale JPEG bestanden op hoge resolutie, inbegrepen bij elk aan te schaffen pakket bevatten geen logo of watermerk. Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen. Extra JPEG-bestanden kunnen na de fotoshoot worden bijbesteld voor 10/15 euro per foto.

Gebruiks- en eigendomsrecht

Het auteursrecht op de foto’s ligt te allen tijde bij de fotografe van Lulu Vision. De foto’s mogen door de fotograaf gebruikt worden voor promotiedoeleinden in haar portfolio (website, Instagram en Facebook), op exposities, in drukwerk of in het kader van een vakwedstrijd. De originele bestanden zijn eigendom van de fotograaf en worden onder de juiste condities gearchiveerd. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik.

Betaling

Het betalen van een factuur dient binnen de betaaltermijn van 14 dagen na het ontvangen van de factuur geschied te worden. Producten, zoals een preview en/of link naar de galerij, worden pas geleverd wanneer de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten.

Annnulerinsvoorwaarden

Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 10% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. In geval van ziekte kan de klant tot 24 uur voorafgaand aan de fotoshoot kosteloos een afspraak verzetten. Mocht een newborn shoot niet door kunnen gaan in verband met een slechte situatie van moeder/kind of een vroeggeboorte, dan worden hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Indien Lulu Vision de afspraak niet na kan komen (bv door ziekte) zal er kosteloos een nieuwe afspraak met u worden gemaakt. 

Aansprakelijkheid

De fotograaf is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan bij opdrachtgever, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van de fotograaf of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag. Lulu Vision is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet-gekalibreerde beeldschermen of afdrukken die niet door fotograaf geleverd zijn. Lulu Vision kan niet aansprakelijk gesteld worden bij het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet worden opgevolgd of weersomstandigheden.

Bij het boeken van een shoot gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

error: Content is protected !!